top of page
Afbeelding van WhatsApp op 2024-06-14 om 12.33.15_b9717610.jpg

Onze diensten

Droog en geconditioneerd transport

R. de Jong Transport is gespecialiseerd in het vervoeren van goederen op de juiste temperatuur. Onze koeltrailers hebben een temperatuurrange van -25 °C tot +25 °C. Hierdoor brengen wij uw producten op de juiste temperatuur naar de eindbestemming. Wij zijn dé transporteur als het gaat om het vervoer van dagverse, gekoelde en diepvriesproducten. Van bloemen tot vlees en pizza tot verf; betrouwbaar en veilig brengt R. de Jong Transport uw producten met maximale zekerheid naar de juiste bestemming. Ook voor transport van droge goederen kunt u bij ons terecht.

 

U plaatst een order, wij regelen de rest. Veilig, betrouwbaar en flexibel kunt u uw transport met een gerust hart aan ons overlaten. Wij hechten waarde aan kwaliteit, service en écht contact staan altijd voorop. Want bij ons is de klant nog altijd koning.

R.De jong-38.png

Op- en Overslag

Ook voor het opslaan en overzetten van uw goederen bent u bij R. de Jong Transport aan het juiste adres. Met deze logistieke dienstverlening kunnen we uw lading lang of kort opslaan of overhevelen naar een ander transportmiddel. Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Wij verzorgen uw transport van begin tot eind. Veilig, efficiënt en betrouwbaar, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Dat is waar wij voor staan.

R.De jong.jpg

Trailertrucking

Dag in, dag uit zetten onze ervaren chauffeurs zich in om uw lading veilig en efficiënt te vervoeren. Met regelmatige ritten van en naar vooraanstaande havens zoals Rotterdam, staan wij garant voor een naadloze logistieke ervaring. Wanneer u kiest voor onze trailertruckingdiensten, neemt u een zorg minder op uw schouders. U focust zich op wat u het beste doet - het regelen van de lading - terwijl wij zorgen voor het optimale transportmiddel, compleet met een professionele chauffeur.

Wij begrijpen dat het investeren in eigen transportmiddelen en het aannemen van gekwalificeerd personeel een aanzienlijke investering vereist. Daarom bieden wij een kosteneffectieve oplossing waarbij u gebruikmaakt van onze uitgebreide vloot en ervaren chauffeurs. Dit betekent dat u kunt profiteren van onze hoogwaardige transportdiensten zonder de last van hoge initiële investeringen, onderhoudskosten, of het beheer van transportmiddelen.

R.De jong-36.jpg

Tarieven

Bij R. de Jong Transport B.V. is transparantie in prijsbepaling essentieel. Onze prijzen worden zorgvuldig berekend op basis van verschillende factoren, waaronder het type en de hoeveelheid goederen, de afstand van het transport, de noodzakelijke opslagduur en eventuele specifieke klantvereisten. We bieden gedetailleerde offertes aan, zodat u altijd een duidelijk inzicht heeft in de kosten, zonder verborgen toeslagen. Ons doel is om u concurrerende tarieven te bieden die de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze logistieke diensten weerspiegelen.

bottom of page