top of page
R.De jong-3.jpg

Al 70 jaar in transport

R. de Jong Transport B.V.

R.De jong-4.jpg

Opa de Jong startte in 1952 zijn transportbedrijf. Zijn zoon Piet kreeg de liefde voor transport met de paplepel ingegoten en begon in 1975 zijn eigen transportonderneming. Het was voor Raymond dan ook niet raar om in de voetsporen van zijn vader te stappen en koos in 2006 om voor zichzelf te beginnen. Een traditie van 70 jaar en nog steeds even bevlogen. Service en kwaliteit staan nog altijd voorop, en dat is in de afgelopen jaren nooit veranderd.

Groot zijn door klein te blijven. Onder dat motto zijn de we afgelopen 70 jaar uitgegroeid tot een professioneel transportbedrijf waar de klant nog altijd koning is. Werkend met de modernste technologieën, verliezen wij het contact met onze opdrachtgevers niet uit het oog. Goede communicatie staat bij ons voorop. Alleen dan kunnen wij met zekerheid uw goederen veilig van A naar B vervoeren. Onze chauffeurs zijn verbaal vaardig en beheersen de Nederlandse, Engelse en Duitse taal goed. Geen klus is ons te veel en we helpen u graag een extra handje mee bij het laden en lossen van uw producten. Dat is de service van R. de Jong Transport.

 

Raymond de Jong

Eigenaar R. de Jong Transport B.V.

opa.jpg

1952

Opa de Jong

1975

Piet de Jong

2005

Raymond de Jong

11661.jpg
905734730_5_MlJt.jpg
R.De jong-7.jpg

Waar wij voor staan

Al 70 jaar is R. de Jong Transport de betrouwbare partner voor het vervoer van al uw goederen. Met een hecht team van 25 chauffeurs en 3 kantoormedewerkers ontzorgen wij uw transportproces en staan wij 24/7 voor uw klaar. Werkend met de modernste technologieën, verliezen wij het contact met onze opdrachtgevers niet uit het oog. Service en kwaliteit staan nog altijd voorop, en dat is in de afgelopen jaren nooit veranderd.

 

In heel Europa verzorgen wij uw transport van begin tot eind. Betrouwbaar, veilig en efficiënt. Wanneer u voor ons als transportpartner kiest, komt u niet voor verrassingen te staan. Elke order kijken wij persoonlijk na en volgen we op de voet. Zo voorkomen wij fouten en leveren wij uw goederen met maximale zekerheid op de juiste eindbestemming.

R.De jong-10.jpg
bottom of page